Uslovi za rad nemogući: DA LI GRADSKI ŠTAB TREBA DA ZATVORI I STADION FK RADNIK?


Rekreativci iz parka se preselili na stadion

Nakon odluke Gradskog štaba da se zatvori Gradski park, zbog velikog broja okupljanja stanovništa i mogućeg širenja virusa Covid 19, svi rekreativci su se preslili na Gradsko stadion, gdje u poslijepodnevnim časovima ima od 50 do 100 osoba, koje posjećuju  ovaj objekat.

– Ovdje je nemoguće raditi. Imam nekoliko fudbalera koji su u Bijeljini i sa kojima radimo individulano, no sada je to nemoguće sprovesti. Svi tereni su prosto preplavljeni rekreativcima, koji ovdje dolaze, treniraju, druže se i provode vrijeme na terenima našeg stadiona. Još veći je problem što ne žele da se sklone sa terena kako bi radili sa igračima, rekao je trener Radnika Slavko Petrović.

Zaposleni imaju velikih problema da zaustave dolazak rekreativaca, a veoma često dolazi i do verbalnih sukoba, a samo zahvaljujući prisebnosti zaposlenih na gradskom stadioni nije došlo  do fizičkog obračuna.  Interesantno da su posjetioci na Gradskom stadionu svih uzrasta, od onih najmlađih do osoba u starijoj godišnjoj dobi, što svakako povećava mogućnost prenosa Corona virusa sa jednih na druge te eventulano i na igrače i zaposlene u klubu.

Možda bi najrazumnija odluka bila da Gradski štab zatvori i Gradski stadion za sve, po ugledu na Gradski park,  osim za zaposlene i određeni broj igrača, koji pokušavaju održati fizičku kondiciju.


Pratite BijeljinaCaffe.info putem društvenih mreža Facebook i Instagram.