U četvrtak premijera dokumentarnog filma “Nema heroja bez maske” – Virus korona


BANJALUKA – Dokumentarni film “Nema heroja bez maske” autorke Biljane Marić biće premijerno emitovan na Radio-televiziji Republike Srpske (RTRS) u četvrtak, u 21 čas, a kako naglašavaju iz pomenute medijske kuće, riječ je o ljudima koji su u prvim redovima u borbi protiv virusa korona.

Priča je to, naglašavaju dalje, i o njihovim strahovima, dilemama, nepoznanicama, odricanjima, unutrašnjim previranjima, a sve sa samo jednim ciljem, pomoći svakom pacijentu.

“Virus korona sve nas je uplašio, jer ništa o njemu nismo znali. Nepredvidiv je i nevjerovatnom brzinom se širio. Svakodnevno smo izvještavali kako se približava nama i kako se počeo širiti među stanovništvom Republike Srpske. Informacije koje smo dobijali od ljekara i medicinskog osoblja Univerzitetskog kliničkog centra Srpske prenosili smo gledaocima”, saopštili su iz RTRS.

Da ste imali priliku da gledate ono što su gledale novinarske ekipe u borbi zaposlenih u Univerzitetskom kliničkom centru, saopštavaju dalje, i vi biste odlučili da napravite film.

Pored Biljane Marić, autorsku ekipu filma čine i Aleksandar Đorđević, Ljubomir Tešinić, Duško Jovanović, Mario Paljević, Marko Stančević, Vedran Marić i Branko Lazić.Izvor


Pratite BijeljinaCaffe.info putem društvenih mreža Facebook i Instagram.