Tražio od oca da ga ošiša kao Kristijana, dobio Ronaldovu frizuru


Na društvenim mrežama pojavio se snimak koji je postao viralan, a u kojem je sin od oca tražio da ga ošiša poput Ronalda.

S obzirom na to da širom Evrope, pa tako i u Velikoj Britaniji, trenutno nije moguće otići u frizerski salon zbog restriktivnih mjera koje su uvedene zbog pandemije korona virusa, jedan dječak morao je zatražiti od oca da ga ošiša.

Dječak u dresu Čelsija tražio je od oca da ga ošiša poput Kristijana Ronalda i pokazao mu je i fotografiju na svom telefonu.

Njegov otac imao je drugu ideju. Dječak je tako završio s legendarnom frizurom koju je jedan od najboljih fudbalera koje je svijet ikada vidio, Luis Nazario de Lima Ronaldo nosio na Svjetskom prvenstvu 2002. godine.

Ronaldo je na tom prvenstvu svijeta postigao osam pogodaka i odveo je Brazil do pete i još uvijek posljednje titule prvaka. Prethodno je četiri godine praktično bio povrijeđen i više je bio van terena nego na terenu.

Onda je došao u Japan i Južnu Koreju, postigao osam pogodaka, od toga dva u finalu protiv Njemačke (2:0) i još jednom potvrdio zašto je jedan od najvećih koji je igrao ovaj sport.Izvor


Pratite BijeljinaCaffe.info putem društvenih mreža Facebook i Instagram.