Skandal: Bokser savjetovao kako pretući ženu ako “zvoca” u karantinu – Virus korona


Bili Džo Saunders, svjetski šampion u boksu koji se takmiči u supersrednjoj kategoriji pokrenuo je pravu buru u Velikoj Britaniji svojim komentarom da treba koristiti ženu umjesto džaka, kada vam dosadi u karantinu.

Zbog ozbiljnog problema nasilja u porodici na svim meridijanima, mnogim grupama koje se bore protiv ove pojave, Saundersov komentar nije bio nimalo zanimljiv i osudili su ga.

Video koji je kružio aplikacijom Watsapp, savjetuje nekoliko udaraca koje biste mogli da isprobate “ako vam vaša žena zvoca, a vi pokušavate da budete strpljivi i hladnokrvi ali poslije šestog dana jednostavno eksplodirate”.

Predložio je šta da se radi i “ako krene da vam bljuje otrov u lice”, te da je “udarcem u vilicu dokrajčite”.

Ovo je sve uradio iz šale i tim tonom je i objašnjavao u snimku, ali se “pozabavio” potpuno pogrešnom i previše osjetljivom tematikom. To je vrlo brzo shvatio i sam Saunders.

“Nikad ne bih dopustio nasilje u porodici, a ako bih vidio da muškarac udari ženu, smrskao bih ga u komadiće. Imam kćerku i da neki čovjek samo prstom nju takne, to bi bio kraj. Izvinjavam se ako sam uvrijedio žene, ostanite blagoslovene”, napisao je Saunders, prenosi “telegraf.rs“.

Saunders je, podsjećamo, kao i većina drugih sportista, primoran na samoizolaciju zbog pandemije korona virusa.

Izvor


Pratite BijeljinaCaffe.info putem društvenih mreža Facebook i Instagram.