Preminuo Đoko Mihajlović, generalni sekretar Crvenog krsta Republike Srpske


„Sa velikom tugom i žaljenjem obavještavamo da nas je napustio naš Đoko Mihajlović, generalni sekretar Crvenog krsta Republike Srpske. Zatečeni su svi …. rodbina i saradnici, volonteri i sve radne kolege iz cijele strukture Crvenog krsta u BiH“, navedeno je u poruci Crvenog krsta.

„Tužne vijesti ne biraju vrijeme. Ponekad dolaze očekivano, često sasvim iznenada, ali gubitak dragih ljudi ostavlja zauvijek trag kod svakoga od nas. Dok svakodnevno naša mreža volontera i zaposlenih ulaže ogromne napore na prevenciji širenja zaraze od korona virusa, naš generalni sekretar je izgubio svoju posljednju bitku. Humanista, prijatelj, crvenokrstaš, sve je to bio naš generalni sekretar. Ne postoje riječi da ublaže ovu vijest“, rekli su u Crvenom krstu Republike Srpske.

Porodici i prijateljima iz cijele strukture Crvenog krsta upućujemo najiskrenije saučešće.

„A mi, njegovi saradnici, ostajemo da slijedimo misiju Crvenog krsta, koju je uvijek prenosio na sve nas. Vaša djela živjeće vječno. Beskrajno tužni što smo Vas izgubili. Ponosni što ste bili dio nas. Neka Vam je vječna slava i hvala za sve! Vaš Crveni krst Republike Srpske“, stoji na kraju poruke.


Pratite BijeljinaCaffe.info putem društvenih mreža Facebook i Instagram.