Prekršio karantin, napao policajce pa molio za oproštaj – Virus Korona


Španski fudbaler Pedro Poro kažnjen je zbog kršenja izolacije.

Dosta buran dan imao je fudbaler Valjadolida, koji je bio u karantinu zbog situacije s virusom korona u Španiji.

Dvadesetogodišnji fudbaler koji je na pozajmici iz Mančester Sitija em što je prekršio zakon o izolaciji, već se nakon toga i požalio na tretman koji je dobio od policije.

Poro je smješten u Boesilu, gradu koji je na 15 kilometara od centra Valjadolida, gdje se prije nekoliko dana i zaputio kako bi obavio kupovinu.

“Krenuo sam u kupovinu i dobio sam kaznu. Živim u veoma malom gradu. Mislim da je super to što dobiješ kaznu ako ne uradiš ono što država kaže, ali sam ljut zog načina na koji su mi se obratili. Nije mi bitna kazna, već način kojim su mi ukazali nepoštovanje, pitali me kog đavola radim tu ako sam iz Badahosa”, kazao je Poro.

Nekoliko sati kasnije Španac je obrisao poruku koju je postavio na društvene mreže, te se izvinio.

“Pogriješio sam i želim da se izvinim. Zaputio sam se u centar Valjadolida svojim vozilom jer sam želio da kupim nešto što nismo imali kod kuće. Od kada je uveden obavezan karantin maksimalno sam ga poštovao, ali danas sam pogriješio i nadam se da ću biti primjer drugima prije nego što izađu iz kuće bez prijeke potrebe. Izvinjavam se policiji u Valjadolidu”, glasilo je izvinjenje zbog verbalnog napada na policajce.

(B92.net)

Izvor


Pratite BijeljinaCaffe.info putem društvenih mreža Facebook i Instagram.