Potvrđen nastavak filma ”Call Me By Your Name”


Prošle su gotovo tri godine otkako su Timoti Šalamet i Armi Hamer svojim ulogama u hit filmu “http://feedproxy.google.com/”Call Me By Your Name”http://feedproxy.google.com/” potpuno osvojili publiku, a javnost od tada ne prestaje raspravljati o nastavku filma, kao i o mogućem povratku poznatih glumaca na male ekrane.

Napokon je potvrđeno; režiser Luka Gaudagnino ponovno se vraća kako bi režirao adaptaciju romana Andrea Acimana pod nazivom “http://feedproxy.google.com/”Find me”http://feedproxy.google.com/”, a zajedno s njim, na veliko zadovoljstvo svih gledatelja, Šalamet i Hamer ponovno će zaigrati u ulogama omiljenog Elia i Olivera.

Nastavak filma očekivan je otkako je autor Aciman najavio novi roman u decembru 2018. godine, no još uvijek nije poznato hoće li filmska adaptacija slijediti radnju knjige.

Osim što se priprema za reprizu svoje uloge kao Elio, Šalamet bi takođe trebao glumiti u nadolazećem filmu Vesa Andersona “The French Dispatch”, ali i preuzeti ulogu Boba Dilana u novom biopskom filmu o pjevačevom ranom životu, pod nazivom “http://feedproxy.google.com/”Going Electric”http://feedproxy.google.com/”.Izvor


Pratite BijeljinaCaffe.info putem društvenih mreža Facebook i Instagram.