Policijska uprava Bijeljina : “Kažnjeno dvoje starijih od 65 godina i sedam lica zbog kršenja policijskog časa”


Bijeljinska policija do sada je sankcionisala deset osoba zbog nepoštovanja policijskog časa i odluke o zabrani kretanja  starijih od 65 godina, rečeno je za NoviGlas iz Policijske uprave Bijeljina.

“Od ukupnog broja, sedam lica je sankcionisano zbog nepoštovanja policijskog časa, dva lica starosti preko 65 godina života koja su prekršila zabranu kretanja, dok jedno lice nije poštovalo izrečenu mjeru kućne izolacije”, rečeno je iz Policije.

Naime, 29.03.2020. godine oko 15,20 časova policijski službenici Policijske stanice Lopare na javnom mjestu u mjestu Koraj opština Lopare, zatekli su lice M.H. državljanin Holandije, koji nije poštovao mjeru kućne izolacije. Lice M.H. je prekršajno sankcionisano. O svemu je obavješten nadležni Dom zdravlja, kao i Štab za vanredne situacije opštine Lopare radi preduzimanja daljih mjera prema navedenom licu.

Policijska uprava Bijeljina apeluje na građane da poštuju Zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije o obaveznom sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim virusom korona (COVID-19) u Republici Srpskoj, a kojim se propisuju vanredne mjere u cilju prevencije širenja virusa korona „SARS-CoV-2“ i „COVID-19“ bolesti na teritoriji Republike Srpske.


Pratite BijeljinaCaffe.info putem društvenih mreža Facebook i Instagram.