Miličić na sjajan način odgovorio “zaboravnom” EntonijuPotpuno neočekivano u noći između petka i subote Karmelo Entoni je uvrijedio Darka Miličića tokom razgovora sa Dvejnom Vejdom na društvenim mrežama, reagujući kao da nema pojma o kome se radi na pomen Srbina.

Lebron Džejms i Darko Miličić su bili jedini ispred Karmela na draftu 2003. što je očigledno velika rana čuvenog američkog košarkaša koji je to pokazao upravo u razgovoru sa Vejdom pred hiljadama gledalaca.

– Očigledno da je momcima dosadno kad su se mene sjetili, pošto sam u poljoprivredi trenutno imam pune ruke posla pa ne mogu iskreno da se bavim glupostima, branimo se od mraza evo već par jutara tako da malo spavamo dežuramo i uzdamo se u Boga da će naš trud uroditi plodom i da ćemo sačuvati ovogodišnji rod pored svih iskušenja. Veliki je post što opet pretpostavljam da oni ne znaju šta znači, nisam ni ja znao tako da neću suditi, počeo je za Blic sport priču Miličić.

Foto: M. Metlaš/RAS Srbija

Nekadašnji drugi pik NBA drafta se potom osvrnuo na razgovor koji su vodili Dvejn Vejd i Karmelo Entoni, obojica lošije rangirani 2003.

– Što se ovih priča tiče, pa zar moja priča nije ispričana, oni su hvala Bogu uspjeli – ja nisam. Nismo klinci, odrasli smo ljudi nadam se zreli da bi shvatili de je život pun uspona i padova. Savjet njima, pošto ih smatram manje više dobrim momcima, ne treba suditi i ismijavati se kada Bogu hvala niste prošli put koji ja jesam, i niste imali na početku karijere posla sa sujetnim a u međuvremenu i senilnim Leri Braunom koji bi možda i vama pokušavao da objasni da ono što zapravo najbolje radite nije dobro za vas i da pokuša da od vas napravi nešto što zapravo niste i za sve što uradite dobro još budete poniženi. Njima kao i uvijek želim svako dobro i svaka čast na karijerama i u daljem životu mnoštvo uspjeha a menje osuda, zaključio je Darko u razgovoru za Blic sport.Izvor


Pratite BijeljinaCaffe.info putem društvenih mreža Facebook i Instagram.