Medi bilo vrućina pa se smjestio u dječji bazen


Regini Keler iz Virdžinije nije ništa neobično da spazi medvjeda u svom dvorištu, ali joj se posebno dopalo kada je veliki crni medvjed odlučio da se smjesti u dječji bazenčić u njenom dvorištu.

Dom Regine Keler se nalazi nedaleko od šume Nacionalnog parka “Džordž Vašington” u Fort Veliju u Virdžiniji, tako da je naviknuta na razne krznene posjetioce, uključujući i jelene, medvjede, lisice i vjeverice.

Zalivala je cvijeće kada je veliki mrki medvjed ušetao u njeno dvorište.

“Bio je ovo najveći primjerak kojeg sam vidjela ove godine”, kaže Keler u izjavi za Si-En-En.

Dok je medvjed šetkao unaokolo uspjela je da ga prepozna i sjetila se da ga u svom dvorištu nije spazila više od dvije godine.

“Njuškao je po dvorištu… prišao bazenčiću i umočio šapu… onda se lijepo smjestio unutra i zadovoljno nastavio da drijema”, prepričava Regina.

Povukla se i sjela ispred svoga doma samo da ga posmatra. Medo se brčkao i drijemao u bazenu oko sat vremena, a onda ga je otjerala graja njenih unuka koji su se pojavili u pratnji pasa u dvorištu.

“Bilo je zadovoljstvo vidjeti ga. Srećom da sam imala kameru pri ruci da to i snimim”, kaže zadovoljna Regina Keler, prenosi rts.rs.

Izvor


Pratite BijeljinaCaffe.info putem društvenih mreža Facebook i Instagram.