KRENUO BORAC Draganić: Privukle su me ambicije kluba (FOTO)Šampion Bosne i Hercegovine Borac Mtel je u podmlađenom sastavu krenuo sa pripremama za novu sezonu. Na prvom okupljanju trener Mirko Mikić je imao osjetno podmlađen sastav, a od novajlija je tu bio samo krilni igrač Vlado Draganić, dok se dolazak beka Aleksandra Miličevića očekuje narednih dana kad riješi privatne obaveze.

Pored njega, tu su bili domaći igrači koji su produžili saradnju, kao i Milan Dakić koji trenira sa ekipom, ali još nije potpisao ugovor sa banjalučkim timom. Tako]e klub pregovara sa bekom Sašom Puljizović i pivotom Nemanjom Vučićevićem.

Igračima su se obratili predsjednik kluba Saša Kondić, kojih je informisao o trenutnom stanju u klubu kao i planovima uprave, te trener Mirko Mikić.

– I ranije sam napomenuo da dosta očekujem od pojedinih mladih igrača. To sad ponavljam i pred vama da imate šansu da se dokažete i da sam zadovoljan kako su pojedini iskoristili ovu pauzu da napreduju i rade. Nama je nažalost propalo 13 dogovorenih prijateljskih mečeva, ali ćemo nastojati da pronađemo rivale. Gotovo je izvjesno da ćemo sedam dana ići u Banju Vrućicu gdje ćemo obaviti pripreme i imati sve uslove za normalan rad – rekao je Mikić na okupljanju.

Foto D.Dragicevic/RAS SrbijaJedini novajlija Vlado Draganić ističe da su ga privukle ambicije kluba.

-Borac se uvijek bori za vrh i trofeje i to je nešto što svi mi igrači volimo. Znam u koji klub sam došao i šta se od nas očekujem. Nadam se da ću svojim partijama opravdati očekivanja a posebno mi je drago što ću imati priliku i da nastupim u evropskim takmičenjima. Veći dio ekipe znam, sa nekim momcima sam i ranije bio u kontaktu tako da problema sa prilagođavanjem neće biti- istakao je krilni rukometaš koji dolazi iz Leotara.

Prvih sedam dana Borac će raditi u Banjaluci a stručni štab je pojačan trenerom golmana Mariom Blaževićem.

Izvor


Pratite BijeljinaCaffe.info putem društvenih mreža Facebook i Instagram.