Kraljica Elizabetha II je dobro, nije bila u kontaktu s princom Charlesom od 12. martaNakon što je iz britanske kraljevske rezidencije potvrđeno je da je 71-godišnji princ Charles pozitivan na koronavirus i Buckinghamske palače obavijestili su javnost da je kraljica Elizabetha II u dobrom zdravstvenom stanju.

Nakon što je iz britanske kraljevske rezidencije potvrđeno je da je 71-godišnji princ Charles pozitivan na koronavirus i Buckinghamske palače obavijestili su javnost da je kraljica Elizabetha II u dobrom zdravstvenom stanju.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kraljica se trenutno sa svojim suprugom, princom Philipom nalazi u Windsoru koji se nalazi izvan Londona, dok je princ Charles u Aberdeenu, Škotskoj.

Charles je posljednji put stupio u kontakt s 93-godišnjom kraljicom 12. marta u Buckinghamskoj palači.

“Kraljica je dobrog zdravlja. Princa od Walesa je posljednji put vidjela 12. marta. Kraljica je sa suprugom Philipom napustila London 19. marta i od tada je dvorcu Windsoru”, stoji u saopćenju.

Princ Charles za sada ima samo blage simptome i osjeća se dobro. Njegova supruga Camila je testirana i nije zaražena. I princ Charles i njegova supruga sada su u samoizolaciji u dvorcu Balmoralu.

Izvor


Pratite BijeljinaCaffe.info putem društvenih mreža Facebook i Instagram.