Jović je sa Balkana kao i ja, to znači da je ponekad lud


Bivši bugarski fudbaler Dimitar Berbatov prozvao je Real Madrid zbog slučaja Luke Jovića. Srpski fudbaler doživio je kritike nakon što je prekršio samoizolaciju i otputovao u Srbiju.

“Jović je, kao i ja, sa Balkana. To znači da je ponekad lud. Nadam se da ga slava nije previše udarila u glavu nakon transfera u Real. To može biti jako opasno”, rekao je Berbatov pa dodao:

“Ja sam bio u sličnoj situaciji kad sam došao u Bajer Leverkuzen. Bio sam u istim godinama, a ispred mene je bio Ulf Kirsten koji je imao status boga. Pitao sam se koji k…c ja ne igram, zaslužujem, moram igrati. Kad si mlad, onda misliš mnogo glupih stvari”, dodao je Bugarin.

Podsjetimo, napadač Reala je primjećen na ulicama Beograda iako je morao u samoizolaciji, a imao je problema i sa zakonom. Tužilaštvo je naložilo da se protiv Jovića podnese krivična prijava u redovnom postupku. Samim tim Joviću prijeti ozbiljna kazna, do tri godine zatvora ili 150 hiljada dinara.

“Jović je još mlad i imao je sjajnu sezonu u Ajntrahtu kojom je zaslužio transfer u Real. U ovom trenutku je ispred njega Benzema, za mene jedan od najpotcjenjenijih fudbalera na svijetu. Joviću nije lako, ali kad mu Zidan da novu šansu, mora je iskoristiti. Nema izbora ako želi ostati u Realu. Ako ne želi, onda može otići u Englesku ili negdje drugdje.”

(Kurir sport)

Izvor


Pratite BijeljinaCaffe.info putem društvenih mreža Facebook i Instagram.