“Jesu li roditelji izgubili decu?! Koje su to moralne vrednosti?” Sanja žestoko o Baki Prasetu


– Više ne postoji nijedan parametar šta je dobro, a šta nije – rekla je voditeljka

Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase miljenik je mlađe generacije, a dok ga deca obožavaju i redovno prate svaki njegov korak, Bogdan je često na meti kritika javnosti zbog svojih stavova i ponašanja.

Sanja Marnković u emisiji “Paparaco lov” ocenjivala je muškarce sa domaće javne scene, a kada je na red došao Baka Prase, voditeljka ga nije štedela.

Sanja je istakla da su joj čudni roditelji dece koja ga gledaju, jer ne kritikuju popularnog jutjubera.

– Kada njega vidim, odmah se zapitam koje su to nove moralne vrednosti srpskih tinejdžera na koje on ima uticaj i onda, posmatrajući tu decu koja ga gledaju, i te roditelje koji često to ne kritikuju, zapitam se da li su roditelji izgubili decu ili su deca izgubila te roditelje, pa više ne postoji nijedan parametar šta je dobro, a šta nije. Nemam ništa protiv njega, ali ja mislim da će oni bistri shvatiti šta sam htela da kažem – rekla je Sanja u emisiji.

Podsećamo, u jeku epidemije korona virusa Bogdan je prodsva zaštitne maske sa potpisom svog brenda po ceni od 899 dinara. Ilić je maske rasprodao neverovatnom brzinom i sa javnošću je podelio koliko novca je od toga zaradio.

– Evo pogledajte ovo, prodao sma 713 komada maskica i zaradio sam  640.000. dinara. Od toga je 20 posto PDV, a to je 128.000 i to se oduzme. Ja od ove ukupne cifre čisto imam 512.000, ali to nije sve moje jer ne radim ja sam te maske – rekao je Baka u videu na svom Jutjub kanalu.

– Da sam ja hteo da zaradim na nesreći naroda, ja bih stavio cenu maske od 100. dinara i prodao 50 hiljada – dodao je Bogdan.

Šta su Sanja, ali i druge dame u žiriju, rekle za popularnog jutjubera pogledajte u videu (od 17:12) u nastavku:


Pratite BijeljinaCaffe.info putem društvenih mreža Facebook i Instagram.