Fudbaleri Zvezde pristali na 50 odsto manje plate


Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić potvrdio je da je cijela ekipa pristala na polovinu zarade u naredna tri mjeseca.

Izabranici Dejana Stankovića su u pisanoj formi obavijestili upravu kluba o svom potezu, ali i da bi na isti korak mogli da se odluče i poslije toga u zavisnosti od situacije sa pandemijom virusa korona.

“Zadovoljstvo mi je da saopštim da su igrači Crvene zvezde i ovom prilikom pokazali visoku svest i odgovornost prema svom klubu. To je dokaz da nismo selektirali samo dobre igrače već i dobre ljude”, rekao je Terzić u izjavi dostavljenoj medijima.

“Danas su upravi kluba u pisanoj formi dostavili dokument koji izmedju ostalog sadrži predlog za umanjenje plate od 50% u naredna tri meseca, a da o eventualnom umanjenju zarada za naredni period razgovaramo u julu kada finansijske posledice pandemije budu jasnije vidljive. Prihvatanje ovakvog predloga bio bi samo deo mera koje FK Crvena zvezda sprovodi u cilju smanjenja troškova poslovanja, a sve sa namerom da sa što manje posledica prebrodimo predstojeću krizu”, zaključio je.

(B92)

Izvor


Pratite BijeljinaCaffe.info putem društvenih mreža Facebook i Instagram.