FUDBALERA ČEKAJU SANKCIJE Prijović plaća kaznu, ako je PREKRŠIO mjeru izolacije može i U ZATVORSrpski fudbaler Aleksandar Prijović uhapšen je u petak zbog kršenja policijskog časa u Beogradu uvedenog tokom vanrednog stanja zbog pandemije virusa korona.

Zbog toga će odgovarati, a javnost još nije potpuno upućena u slučaj kao ni da li je poput Luke Jovića napadač prekršio i mjeru obavezne izolacije ili je ona prošla, a postoji mogućnost da je u Srbiji bio i prije pandemije.

U medijima nema informacije kada je Aleksandar Prijović došao u Beograd računajući da nastupa za Itihad u Saudijskoj Arabiji.

Kako je posljednji meč u svom klubu igrao još 28. decembra (posljednji da je bio u protokolu), moguće da je prije pandemije korona virusa već bio u Beogradu – te je cijeli slučaj pod velom misterije, piše Sportblic.

Foto: Ahmed Yosri/EPA

Dakle, nema informacije da li je fudbaler prekršio mjeru obavezne izolacije od 28 dana za sve koji su iz inostranstva u ovoj situaciji doputovali u Srbiju.

Ukoliko to jeste slučaj, Prijoviću bi se sudilo za krivično djelo gdje bi u najboljem slučaju mogao da dobije novčanu, a u najgorem zatvorsku kaznu.

Ono što je jasno jeste da je prekršio policijski čas i nije se držao posljednjih izrečenih savjeta Vlade Srbije da na jednom javnom mjestu u društvu može da bude samo dvoje ljudi.

Uz Prijovića uhapšeni su estradni umjetnik Radiša Trajković Đani i njegova supruga, što će fudbaleru biti otežavajuća okolnost prilikom prekršajnog postupka koji će se voditi protiv njega zbog kršenja policijskog časa.

Nakon 17 časova je oni su pronađeni u baru jednog prijestoničkog hotela, a za to je predviđena novčana sankcija od 50.000 do 150.000 dinara.

Izvor


Pratite BijeljinaCaffe.info putem društvenih mreža Facebook i Instagram.