Elektro-Bijeljina : “Obračun zateznih kamata pomjeren za 30. jun”


Distributivno preduzeće “Elektro-Bijeljina” saopštilo je da će obračun zateznih kamata potrošačima za mart, april i maj biti pomjeren na 30. juni.

Iz ovog preduzeća ističu da će se obračun kamate raditi na potraživanja nastala do 29. februara.

“Smatramo da ćemo na taj način pomoći domaćinstvima i privrednim subjektima da prevaziđu ili ublaže posljedice poslovanja u uslovima borbe protiv virusa korona”, rekao je Srni vršilac dužnosti direktora ovog preduzeća Vaso Arsenović.

On je izrazio nadu da će odluka o prolongiranju obračuna zateznih kamata pomoći da se što bezbolnije prođe kroz ovaj period, a potrošačima je uputio apel da redovno izmiruju svoje obaveze, ističući da je to u obostranom interesu.

Arsenović je rekao da “Elektro-Bijeljina” i u uslovima vanrednog stanja nastavlja sa realizacijom investicionog ciklusa, što je od izuzetnog značaja za dalje razvojne planove i funkcionisanje sistema.

“Naše investicije imaju i širi društveni značaj, jer će omogućiti da se kroz javne radove obezbijedi da privredni subjekti koji sarađuju sa nama imaju mogućnost da znatno lakše prevaziđu poteškoće u poslovanju”, dodao je on.

Aresenović je istakao da je pogonska spremnost postrojenja na visokom nivou i da se poslovni procesi odvijaju kvalitetno, što obezbjeđuje da snabdijevanje potrošača električnom energijom bude kontinuirano.


Pratite BijeljinaCaffe.info putem društvenih mreža Facebook i Instagram.