DODIK: Dogovor sa Mićićem na snazi


Srpski član Predsjedništva BiH, Milorad Dodik izjavio je danas da je dogovor sa gradonačelnikom Bijeljine, Mićom Mićićem oko zajedničke aktivnosti održiv i na snazi, ali da sada nije vrijeme za bilo kakve političke razgovore.

“Nije vrijeme ni za kakve političke govore i političke razgovore. Opredeljenje svih nas je da se politikom bavimo poslije ovoga. Mislim da to sada nije ni pristojno, ali zbog jedne novonastale situacije ovdje želim da  kažem da je moj razgovor sa gospodinom Mićićem oko zajedničke aktivnosti održiv i da je na snazi.  Mi ćemo, kada sve ovo prođe, sjesti i kao odgovorni ljudi  kreirati na bazi onoga što smo imali dogovore naš dogovor u okviru novih subjekata. To je ono što apsolutno nije sporno. Na tu temu ne treba spekulisati. Značajno je da se sada svi okupimo oko ovoga. Ovdje nema ni ove ni one partije“, naglasio je Dodik.

Dodik je rekao da ne želi da komentariše nikakve političke izjave koje su se mogle čuti, kako je rekao, sa bilo koje druge strane, poručivši da bi bilo pametno da i vlast i opozicija budu jedinstveni oko ključnog problema i izazova u ovom trenutku.

„Mislim da je pametno da svi ljudi, i vlast i opozicija, političari koji drže do sebe, budu jedinstveni i okupljeni u okviru gradskih štabova, Republičkog štaba i da svi budemo zajedno. Najveća politika danas je politika da se spasi ljudski život. Zbog toga moramo biti zajedno“, poručio je Dodik.


Pratite BijeljinaCaffe.info putem društvenih mreža Facebook i Instagram.