Di-džej zvijezde na Exitovom TV onlajn programu


U protekle dvije nedjelje gotovo iz cijelog sveta prati se specijalni Exit TV onlajn program koji je do sada vidjelo preko milion ljudi, a u narednim danima stižu popularna grupa Migos, kao i Roni Size, Di-džej superzvijezde Nina Kravic i Maceo Pleks i druge premijere.

“Među njima je i spektakl koji publika Exita traži već duže od decenije. Tako će večeras u 20.20 časova, fanovi iz cijelog svijeta moći da gledaju istorijsko zatvaranje Egzit festivala iz 2009. godine kada su Carl Cox i Green Velvet u maksimalno popunjenoj Dance Areni držali desetine hiljada fanova na nogama do jutra”, poručuju iz Exit tima.

Ljubitelji elektronske muzike pamtiće ovaj petak, jer je Exit od 17 časova imao još jednu veliku premijeru za njih, a to snimak specijalnog nastupa u moskovskoj izolaciji globalne Di-džej superzvijede Nine Kraviz.

Subota je kao i uvijek rezervisana za kućne nastupe regionalnih izvođača, pa će prvi, tačno u podne, uživo nastupati MKDSL, a redovan večernji termin od 20.20, preuzeće TKNO.

U nedjelju slijedi Roni Size čiji će nastup iz 2015. gledati u punom “live” formatu sa bendom Reprazent.

Već u ponedeljak, takođe u 20.20h, slijedi globalni muzički fenomen Migos i njihov nastup sa Exit festivala iz 2018. godine, na koji su došli pravo sa vrha američke top liste albuma.

Utorak donosi još jedno zatvaranje Exita, ovog puta iz 2015. godine, kada su taj zadatak imali Simian Mobile Disco i Roman Flugel, a već u srijedu od 20.20 časova, snimak se seli na Fusion binu gdje su 2016. nastupali Dub Pistols!

“Četvrtak je u celosti posvećen domaćoj i regionalnoj publici, a za ovaj, nimalo jednostavan zadatak biće zadužen niko drugi nego Bajaga i Instruktori, koji su održali cjelovečernji kurs iz horskog pjevanja na glavnoj bini Exita 2018. Godine”, najavljuju organizatori.

Za sedam dana, 10. aprila od 20.20 časova, u premijernom snimku, fanove očekuje jedan od simbola Exitove Dance Arene i miljenik svjetske publike, Maceo Pleks, koji je prošle godine izveo jedan od svojih najboljih setova, prije nego što je usledio njegov kasniji duet sa Karlom Koksom.

Pored specijalnog Exit TV programa, svima je na raspolaganju i preko 1000 sati nastupa i intervjua sa vodećim svjetskim zvijezdama, ali i drugih programa na Exitovom zvaničnom Youtube kanalu, a koje je do sada pogledalo preko 50 miliona ljudi iz cijelog svijeta.Izvor


Pratite BijeljinaCaffe.info putem društvenih mreža Facebook i Instagram.