Crnogorski ministar se zahvalio Vučiću na ponudi da im donira respiratore: Vama su potrebniji!Ministar zdravstva Crne Gore Kenan Hrapović zahvalio se u videoporuci predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću na ponudi da im donira tri respiratora, koja su oni navodno naručili za crnogorsko zdravstvo, poručivši da su potrebniji zdravstvenom sistemu Srbije.

Ministar zdravstva Crne Gore Kenan Hrapović zahvalio se u videoporuci predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću na ponudi da im donira tri respiratora, koja su oni navodno naručili za crnogorsko zdravstvo, poručivši da su potrebniji zdravstvenom sistemu Srbije.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

“Mi u Crnoj Gori razumijemo zašto Vlada Srbije nije dozvolila da naručeni respiratori dođu u Crnu Goru. Uz podršku zdravstvenim radnicima Srbije, ljekarima, medicinskom osoblju u borbi protiv pandemije koronavirusa želim da se zahvalim predsjedniku Vučiću na ponudi da donira tri naša respiratora koja smo mi naručili za crnogorsko zdravstvo. Cijeneći ozbiljnost situacije u susjednoj državi, vjerujemo da su ta sredstva u ovom trenutku potrebnija zdravstvenom sistemu Srbije”, kazao je Hrapović u poruci objavljenoj na zvaničnom Twitter nalogu Vlade Crne Gore.

Ministar Hrapović je na kraju poruke poručio kako je Crna Gora uvijek spremna pomoći zdravstveni sistem i građane Srbije, kao što su to, kako kaže, uvijek radili.Izvor


Pratite BijeljinaCaffe.info putem društvenih mreža Facebook i Instagram.