Bočeli će ponovo održati koncert – Virus korona


Slavni italijanski tenor Andrea Bočeli održaće ponovo koncert bez publike pod sloganom “Čekajući Misteriju ljepote 2021”, koji će se prenositi onlajn večeras u 19 časova na njegovom YouTube kanalu.

Ovoga puta izvodiće ga iz “Teatro del silenzio”, amfiteatra koji je izgrađen na njegovu inicijativu u rodnom gradnu Lajatiko.

Tenor će otpjevati pet pjesama, pratiće ga klavir Karla Berninija, sopran Alešandra Marianelli i umjetnica Brittani O'Connor.

Lajatiko je svake godine domaćin “Teatra del Silenzio”, događaja koji je promovisao Bočeli i čije je izdanje 2020. zbog pandemije odloženo za narednu godinu od 22. do 24. jula.

“http://feedproxy.google.com/”Teatro del Silenzio’ živi. Živi u mašti i u nadi da desetine hiljada gledalaca čeka 2021. Njegovo divno gledalište je već ovdje, u raznobojnim zastavama svijeta”, napisano je na Bočelijevoj zvaničnoj stranici na Facebooku.

Slavni tenor je izveo 12. aprila Uskršnji koncert iz prazne milanske katedrale Duomo, koji je preko YouTube kanala vidjelo oko 24 miliona ljudi.

Ovaj koncert je bio simbolična poruka ljubavi, nade i podrške za izlječenje oboljelih  od virusa COVID-19.Izvor


Pratite BijeljinaCaffe.info putem društvenih mreža Facebook i Instagram.