Bijesni navijači Dinama vode hajku na Bjelicu i igrače


Na izlaznim vratima sa Maksimira su trener Nenad Bjelica koji je Dinamo učinio veoma solidnom evropskom ekipom koja je potpuno nadigrala Atalantu jesenas.

Sve zbog toga što su Bjelica i stručni štab odbili smanjenje plate zbog krize uzrokovane korona virusom.

Indeks piše da je klub treneru i igračima zabranio da se izjašnjavaju o tom pitanju u javnosti, a da je istovremeno gradio atmosferu i “huškao” navijače protiv njih.

Veliki dio čitalačke publike spomenutog portala, njih 72 odsto od oko 18.000 smatra da je trebalo da pristanu na smanjenje.

Značajno manje, 23 odsto smantra da Bjelica i igrači treba da zadrže svoj stav i plate, a pet odsto je neodlučnih. Slično se može vidjeti i u komentarima, kažu u Indeksu.

“Nevjerovatna pohlepa igrača, podrška upravi kluba “, jedan je od komentara dok drugi tvrdi da su igrači i trener “jadnici” jer se ne bi odrekli “ni kune” iako ništa neće raditi mjesecima.

Treći upoređuju Dinamo sa primjerima Bajerna i Borusije gdje su plate smanjene uz ocjenu da su trener i igrači “licemjerna stoka”.

“Neka potjeraju svu preplaćenu gamad i neka igraju naši klinci, pa makar posljednji bili”,kaže jedan od navijača.

“Imao sam samo reči hvale za ovaj Dinamo i Bjelicu, a sada su pokazali da su go*na kao i većina”, pišu dalje čitaoci Indeksa.

Na udaru se našao i kapiten ekipe Arijan Ademi za koga tvrde da je bio plaćan i dok je bio pod suspenzijom zbog pada na doping testu.

Izvor


Pratite BijeljinaCaffe.info putem društvenih mreža Facebook i Instagram.