Bijeljinski preduzetnik donirao bolnici 5000 KM i obećao da niko od radnika neće dobiti otkaz


U toku vanredne situacije zbog korona virusa, zdravstveno stanje društva je već u opasnosti, ali ništa manja opasnost ne prijeti ni ekonomiji. Na privrednicima, ali i na državi, biće kako da saniraju sve ekonomske posljedice koje donose vanredne mjere zbog pandemije virusa korona.

Svi su saglasni da je najvažnije očuvati radna mjesta, a vlasnik lanca pekare Bodaxco u Bijeljini Njegoslav Zagorac svojim zapslenima je poručio da mogu da računaju da će radna mjesta u njegovoj kompaniji biti održana.

„U ovim vanrednim i teškim vremenima, niko od stalno zaposlenih Bodaxco radnika neće ostati bez posla i bez svog redovnog mjesečnog primanja. Preduzeće Bodaxco i pored nevjerovatno teške misli o vama, kao što misli i o bijeljinskoj bolnici, kojoj smo donirali 5.000 KM za nabavku respiratora koji mogu da spasu nečiji život“, napisao je u svojoj poruci radnicima Zagorac.

„Budite ponosni što ste dio Bodaxca jer smo mi jedino pekarsko preduzeće koje se uključilo u akciju pomoći našem gradu, iako je naša konkurencija višestruko finansijski moćnija, ali je zato i višestruko moralno jadnija“, dodao je on.

NoviGLas


Pratite BijeljinaCaffe.info putem društvenih mreža Facebook i Instagram.