Bijeljina – Mićo Mićić poručuje iz kućne izolacije : “Uskoro se vraćam na posao” (Foto)


Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, koji se i dalje nalazi u kućnoj izolaciji,  izjavio je da se osjeća dobro i da se uskoro vraća na posao.

– Semberija će pobijediti i u ovoj borbi, a do tada budimo odgovorni – ostanimo kod kuće – poručio Mićić za portal Semberija info.

Gradonačelnik Bijeljine pohvalio je rad Gradskog štaba za vanredne situacije, i svih zdravstvenih i drugih službi, naglasivši da se samo timskim radom može efikasno djelovati na terenu, što potvrđuje predan rad članova Štaba kako u vrijeme katastrofalne poplave 2014. godine, tako i u vrijeme pandemije virusa korona.

– U stalnoj sam telefonskoj koordinaciji sa svim nadležnim službama i zdravstvenim ustanovama jer zajedno dogovoramo sve aktivnosti. Uskoro se vraćam na posao i zajedničkim naporima nastojaćemo da epidemiološku situaciju u Bijeljini nastavimo da držimo pod kontrolom, kao i do sada – izjavio je Mićić.

 

On je apelovao na sve građane Grada Bijeljina da se pridržavaju preporuka nadležnih kako bi se zaštitili od virusa korona, a starijima od 65 godina je poručio da budu strpljivi i ostanu kući, jer su životno ugroženi ukoliko se zaraze.

– Neka ovo bude još jedno podsjećanje da postupamo po uputstvima koja nam daju nadležni iz zdravstvenog sektora za ponašanje u epidemiji. Na taj način najbolje pomažemo i sebi da ostanemo zdravi, kao i ljekarima da se lakše izbore sa ovom opasnošću – naglasio je Mićić.


Pratite BijeljinaCaffe.info putem društvenih mreža Facebook i Instagram.