Bijeljina – FK “Radnik” napustio još jedan član UO: “Ne želim se baviti fudbalom u ovo vrijeme”


Novoimenovani Upravni odbor bijeljinskog Radnika nastavlja da se osipa. Nakon što su upravu bijeljinskog premijeligaša napustili Ljubomir Stević, Nenad Lalić i Slaven Ristić, ostavku na mjesto člana UO FK Radnik pismenim putem podnio je dr Slobodan Lovrić, prenosi Mondo.

Lovrić je u svom dopisu prvom čovjeku Radnika Predragu Perkoviću naveo:

“S obzirom da sam ranije rekao da ne želim da se bavim fudbalom u doba ove pandemije, jer sam kao ljekar i odgovoran čovjek ozbiljno pristupio ovom problemu, a kako sam primijetio da se moje ime i dalje provlači po svim portalima, odlučio sam da podnesem ostavku na sve funkcije u klubu”, naveo je Lovrić u pismu dostavljenom na adresu kluba.

Formalno, u novom UO FK Radnik ostala su još tri člana, na čelu sa predsjednikom Perkovićem.

To su Miloš Stevanović, Milenko Zupur, te Duško Milanović, od sedam članova koliko je Skupština kluba imenovala.

Podsjetimo, nakon odlaska Mladena Krstajića sa čela bijeljinskog kluba, uprkos njegovoj odluci da povuče ostavku, u Radniku je izabran novi predsjednik, a čast da predvodi trofejni klub pripala je Perkoviću.

Međutim, od prvih dana njegovog mandata stvari nisu išli planiranim tokom. UO Radnika sada je ostao bez više od polovine svojih članova i neizvjesno je kako će klub dalje funkcionisati sa trenutnim sastavom rukovodećih organa.


Pratite BijeljinaCaffe.info putem društvenih mreža Facebook i Instagram.