POLICIJSKA UPRAVA BIJELJINA: Ne okupljajte se po parkovima i izletištima


Policijska uprava Bijeljina apeluje na građane da se ne okupljaju na izletištima i po parkovima.

Policijska uprava Bijeljina apeluje na građane da poštuju Zaključak Republičkog štaba zavanredne situacije o obaveznom sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvanenovim virusom korona (COVID-19) u Republici Srpskoj, a kojim se propisuju vanredne mjere u cilju prevencije širenja virusa korona „SARS-CoV-2” i „COVID-19” bolesti nateritoriji Republike Srpske.

“Napominjemo da su sva javna okupljanja u Srpskoj zabranjena, a građane upozoravamo da se ne okupljaju u grupama prilikom boravka na javnim površinama. Prethodnih dana bilo dosta prijava od strane građana o okupljanjima i grupnim druženjima građana pored rijeka Drine i Save, izletištu pored manastira Tavna, parkovima, školskim dvorištima i drugim javnim površinama na području Policijske uprave Bijeljina”, naglašavaju iz PU Bijeljina.

Apelujemo na građane da prilikom svih aktivnosti poštuju preporuke i smjernice Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite RS i nadležnih inspekcijskih službi, te se pridržavaju svih mjera propisanih odlukama Republičkog štaba za vanredne situacije, asvi koji ne budu poštovali mjere biće sankciconisani.


Pratite BijeljinaCaffe.info putem društvenih mreža Facebook i Instagram.